Oficjalne Forum Entuzjastów i Członków Szczecińskiej Formacji Happy-Rockowej PRZESTAŃCIE
http://bux.to/?r=foxmaster
Klikając w powyższy link możesz zarejestrować się na stronce, która płaci za klikanie w linki reklamowe. Kaskę zarobioną w ten sposób można przeznaczyć na dowolny cel (na przykład na wsparcie nas na Megatotalu ) Jestem tam już ponad rok i mogę potwierdzić, że płacą
Nie są to jakieś wielkie sumy (0.01 $ za jedno kliknięcie), ale jak to mówią "grosz do grosza i będzie kokosza "
Dodatkowo polecając tą stronę komuś innemu, zarabiasz również 1 centa za każde jego kliknięcie (przy czym ta osoba nic nie traci- to dlatego podczas rejestracji nie zmieniajcie pola w którym jest napisane foxmaster, bo ten foxmaster to nie kto inny, ale ja sam we własnej pazernej osobie
A jeśli skasujecie foxmastera (co oczywiście możecie ku mojej złości zrobić agrrrr!!!), to sami nic nie zyskacie, a ja stracę
)
Jak ktoś ma 4-5 minut dziennie, to polecam Oczywiście klikasz kiedy chcesz, możesz sobie zrobić 2 miesiące przerwy, albo klikać codziennie
Wszystko mogę wyjaśnić, jeśli macie jakieś pytania, to piszcie
Yhmm... Nie żeby znów wyszło, że Jagoda nic nie kuma (!!)
, ale no niestety...włażąc na stronkę , przeraziłam się, tak o. szybciutko zobaczyłam i nic nie zrozumiałam. Jak będę mieć więcej czasu to na pewno wejde jeszcze raz i się rozglądne...
entuzjasta protoplasta
Ja już od kilkunastu dni klikam ;d
A te zebrane pieniądze można bezpośrednio na konto na Waszą płytkę dać?