Oficjalne Forum Entuzjastów i Członków Szczecińskiej Formacji Happy-Rockowej PRZESTAŃCIE
Administrator
Serdecznie witamy wszystkich naszych gości i gorąco zachęcamy do czynnego udziału na łamach naszego oficjalnego forum ; ) Stworzyliśmy to miejsce aby móc w pełni swobodnie wymieniać się z wami naszymi spostrzeżeniami, móc poznać wasza oczekiwania co do naszej muzyki... ale przede wszystkim poznać was samych. Zawsze będziecie tutaj mile widziani! Chcemy aby to forum stało się waszą przystanią w sieci, gdzie nie ma dzieci neostrady, nie ma wyzwisk i wiader pomyj : ) nikt nie kasuje tematów i nie zamyka wątków, gdzie możesz pogadać o zepsutym tramwaju, porannej kupce twojego domowego zwierzątka i trasie koncertowej Madonny : ) Miejscem otwartej społeczności i otwartych umysłów... które łączy wasze ulubione... : P PRZESTAŃCIE!!!
Z pozdrowieniami
Krzyś i reszta składu
Witam! i o zdrowie pytam;)
...no i oczywiście zapraszam na odwiedziny południowej polski i zycze powodzenia;]
Administrator
Też byś Grzesio jakiegoś sobie sprawił! Dałem całkiem dobre możliwości 200x200 pikseli i rozmiar koło 70kb... można normalnie oszaleć! Witam Kajo! Cieszę się z prędkiej rejestracji!
entuzjasta protoplasta
Hepi - co Ty chcesz od Krzysia? Ładny avaterek sobie walnął
Administrator
argumentative napisał:
Hepi - co Ty chcesz od Krzysia? Ładny avaterek sobie walnął
No ba!
entuzjasta protoplasta
hepi napisał:
Ja nie mam żadnych ładnych zdjęć
TTT, zastanów się z kim trzymasz
![]()
yyy, nie rozumiem.
entuzjasta protoplasta
Trzymam z całym zespołem. Bez wyjątków
Mimo, iż Bartka i Janusza nie miałem jeszcze okazji poznać
Administrator
Mamy nadzieję że będą tutaj też zaglądać... w końcu internet mają... a forum ogólnie dostępne... i w sumie po to je założyłem
entuzjasta protoplasta
No ja też mam taką nadzieję .
Administrator
SamoZło napisał:
I ja też mam taką nadzieję.
Ale Grześ kłamie was..., ma bardzo dużo ładniutkich zdjęć.
Krzyś
fajnego sobie sprawił avatara, te włosy, tylko warkoczyki możnaby było robić
.
Grześ się opiera... ale jak tak dalej pójdzie to sam mu jakiegoś sklece... a nóż nie zauważy
Dziękuję Jagódko... mam się zarumienić? Grzesia też mogę poszukać w długich włosach
gdzieś pewnie jakieś foto się zachowało...