Oficjalne Forum Entuzjastów i Członków Szczecińskiej Formacji Happy-Rockowej PRZESTAŃCIE
entuzjasta protoplasta
Na ja mówię, że w max. w pół roku uzbieracie całą kasę
Mam prośbę do wszystkich aktywnych fanów Przestańcie.
Jeżeli chcecie jak najszybciej usłyszeć profesjonalne nagrania zespołu trzeba promować ich udział na Megatotalu, dlatego proszę o "spamowanie" wszystkich bliższych znajomych i znajomków tą stronką Każdy grosik się liczy, a przede wszystkim pozwoli to wypromować płytę.
Opracowałam mały tekst, który tłumaczy mniej więcej jak to zrobić
Zaprzyjaźniony zespol Przestańcie zbieraja fundusze na wydanie plyty. W tym moze pomoc specjalna strona dla zespolow.
Mozesz dorzucic swoje 100 groszy(doslownie:)))) ) rejestrujac sie na tej stronie i kupujac na symboliczna kwote piosenki czy caly album. Po rejestracji dostaje sie automatycznie 100 groszy do wydania i prosze aby te darmowa kwote przekazac na wydania kawalkow Przestancie (Truskawki, Gili Gili i Juz Nigdy, Raz Dwa).
Calosc jest darmowa, nie zajmie wiecej niz przeczytanie tej wiadomosci:D a staniesz sie udzialowcem w tym zespole. Aby się zarejestrować należy kliknąć przycisk po prawej stronie u góry i podać swojego maila.
Z gory ogomnie dziekuje!!
oto link na strone Przestancie
http://www.megatotal.pl/albums/album.php?id=1450
lub
http://www.megatotal.pl/przestancie
po rejestracji dostaje sie na maila kod aktywacji konta i wtedy mozna kupic album:) Zeby wplacic cala kwote polecam opcje daj wiecej i wpisac tam cala sume i zlozyc zamowienie:)
Dodatkowe 100 gr mozna zgarnac w menu ustawienia ->stan konta -> paczka wpisujac w puste pole moj login: hinoto (dolaczasz sie wtedy do mojej paczki i dostajesz 100 gr:) Mozna oczywiscie inwestowac realne pieniadze w zespol, jest kilka sposobow, zeby doladowac konto, ale najbardziej sie oplaca przelewem bankowym:)
Strona sama w sobie jest bardzo fajna, można na niej posłuchać za darmo muzyki i ściągnąć zakupione utwory.
Ostatnio edytowany przez Nastia (2008-11-17 18:29:37)
Informuję wszem i wobec, że MAMY JUŻ PONAD POŁOWĘ KWOTY!!!!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! www.megatotal.pl/przestancie