Oficjalne Forum Entuzjastów i Członków Szczecińskiej Formacji Happy-Rockowej PRZESTAŃCIE
entuzjasta protoplasta
No, truskawki też lubię. W ogóle lubię prawie wszystkie owoce
"Jesteśmy jagódki, czarne jagódki. Mieszkamy w lesie zielooooooooooooooooooooooonym"
Hmm...trochę widzę się pod moją nieobecność dyskusja lasowo rozwinęła Ja tam lubię chodzić do lasu i zbierać grzyby i jagody:) A truskawki mam w słuchawkach:P
Mi się najbardziej w zespole podoba, że chlopaki tworzą taką radosną i pozytywnie nastrajającą muzykę. Któż mógłby sie nie uśmiechnąć słuchając Kiedy myślę o Tobie:D
Poza tym po prostu lubię cały skład zespołu, no a Krzysiu.....to miłość mojego życia
O tekstach się jeszcze wypowiem...może jak się wyśpię
entuzjasta protoplasta
Ja też całego nie. Tylko Grzesia i Krzysia
Tak, mają straszne radosne teksty
Pamiętam, jak jeszcze nie było Gili Gili to jak skończyłem czytać tekst zauważyłem, że przez cały czas miałem banana na pyszczku
entuzjasta protoplasta
SamoZło napisał:
...to już w ogóle gdyby nie uszy to uśmiech byłby dookoła głowy
...hehehe
Pewnie i tak
SamoZło napisał:
Jeszcze dochodzi do tego ,
głos boskiego wokalisty hehehe
to już w ogóle gdyby nie uszy to uśmiech byłby dookoła głowy
...hehehe
Bez przesady- nie śpiewa aż tak źle
Reszta zespołu jest nieciekawa- nie ma ani dłuuuugich włosów, ani rudej brody. W dodatku nie jest też kobietą (choć Grzesiu narobił nadziei na nową basistkę), więc definitywnie nie jest warta zachodu (ani wschodu)
entuzjasta protoplasta
Jest, jest ^^.
Doszlismy do wniosku, ze dziewczyna nie pasuje do image'u goracego zespolu
Sami jestesmy wystarczajaco hot
Ale to zaraz po tym jak sie okazalo ze nie chce grac z nami
Ostatnio edytowany przez hepi (2008-09-15 16:23:48)
Nie mówie, że śpiewa aż tak źle
pFFfff..... Ciekawe...ciekawe... Sami jesteście wystarczająco hot? Czy Grzesiu masz na myśli tylko siebie ,a żeby pokazać ,że nie jesteś egoistą powiedziałeś o całym zespole...